Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

2 bloem kaarsen met geluidseffect als taartdecoratie, in kleur naar keuze

Bloem kaarsen met geluidseffect als taartdecoratie

€ 39,90
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Zodra je de grote kaars aansteekt, vallen de blaadjes van de bloem open en zal de kaars langzaam roteren terwijl er een muziekje afspeelt.

Product-details

  • Afmetingen: 12 cm (gesloten)
  • Materiaal: kunststof
  • Roterend
  • Met geluidseffect
  • Beschikbare kleuren: roze en blauw
  • Geen batterijen nodig

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Big Up Store van 17-05-2021.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.