Geen nieuwe meldingen

Myrtha Van Est

Oleanderhage 26, Assen

Reiki-behandeling van 60 min. bij Myrtha van Est in Assen

Kies optie

In een Notendop

Ervaar behandelingen die gericht zijn op energiebalans, ontspanning, ontgiften en stimulatie van het herstellend vermogen van het lichaam.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 17,50 voor 1 Reiki-behandeling van 60 min. (waarde € 35)
  • € 49,50 voor 3 Reiki-behandelingen van 60 min. (waarde € 105)
  • € 79,50 voor 5 Reiki-behandelingen van 60 min. (waarde € 175)

Tijdens de behandeling zet Myrtha bepaalde handposities in om universele energie door te geven. Dit kan door middel van aanraking van het lichaam of door met de handen boven het hoofd te bewegen. De ervaren Reiki-behandelaar raadt aan om gemakkelijk zittende kleding te dragen tijdens de behandeling.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren via e-mail op info@myrthavanest.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Op doordeweekse dagen vinden de behandelingen in de avonduren plaats en op zaterdag overdag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Myrtha van Est

Myrtha van Est is in 2015 een eigen Reiki-praktijk aan huis gestart in Assen. De passie van Myrtha is andere mensen helpen d.m.v. alternatieve geneeswijzen. Je kan bij haar terecht voor Reiki-behandelingen van circa 60 minuten. Reiki is Japans en staat voor energie die al het leven in stand houdt. Tijdens de behandelingen wordt Reiki gecombineerd met Magnetiseren.