Nacarat

Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Kies uit alle pita’s en Buddha Bowls je favoriet en sluit af met een dessert op deze locatie boven in een warenhuis op het Rokin.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Een pita is net als je eigen surprise-party iets om blij van te worden, gevuld met de beste ingrediënten en iets waar de mond van open valt. Verras jezelf met een smaakvolle lunch bij Nacarat.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een tweegangenlunch à la carte voor 2 personen
  • € 39,99 voor een tweegangenlunch à la carte voor 4 personen

Proef het Midden-Oosten tijdens deze culinaire lunch in hartje Amsterdam. Tussen 12.00 en 15.00 uur word je welkom geheten op de vijfde verdieping. Om te beginnen kies je eerst een pita of Buddha Bowl van de kaart. Allemaal goed gevuld met de kruidigste ingrediënten, van kip tot geit en van bloemkool tot pompoen. Als kers op de taart kies je een dessert en geniet je nog even van het uitzicht voor je je middag vervolgt in de hoofdstad.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 22 maart t/m 30 september 2018 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Arriveren tussen 12 en 15 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 7900 320, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Maximaal 8 personen per reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nacarat


"Het is beter om één keer iets te proeven dan er 1.001 keer iets over te horen." Dat is het motto van Ron Blaauw's Nacarat, een concept op het Rokin, boven in een warenhuis Hudson’s Bay op het Rokin - 'om de hoek' bij de Dam en de Kalverstraat- in hartje Amsterdam. De 1.001 slaat natuurlijk op het beroemde sprookje uit het Midden-Oosten en reken maar dat je dat gaat proeven tijdens een lunch of diner. Als je bent aangekomen op de vijfde verdieping komen de geuren en kleuren je tegemoet. Het eten van dit restaurant is er om gedeeld te worden, wat te zien is aan de kaart vol koude en warme mezzes en verschillende dips met hummus. Uitgangspunt is bovendien dat je niet alleen het eten deelt bij Nacarat, maar ook een bijzondere ervaring.

Nacarat

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.