Nacarat

Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Kies uit alle pita’s en Buddha Bowls je favoriet en sluit af met een dessert op deze locatie boven in een warenhuis op het Rokin.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Een pita is net als je eigen surprise-party iets om blij van te worden, gevuld met de beste ingrediënten en iets waar de mond van open valt. Verras jezelf met een smaakvolle lunch bij Nacarat.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een tweegangenlunch à la carte voor 2 personen
  • € 39,99 voor een tweegangenlunch à la carte voor 4 personen

Proef het Midden-Oosten tijdens deze culinaire lunch in hartje Amsterdam. Tussen 12.00 en 15.00 uur word je welkom geheten op de vijfde verdieping. Om te beginnen kies je eerst een pita of Buddha Bowl van de kaart. Allemaal goed gevuld met de kruidigste ingrediënten, van kip tot geit en van bloemkool tot pompoen. Als kers op de taart kies je een dessert en geniet je nog even van het uitzicht voor je je middag vervolgt in de hoofdstad.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 22 maart t/m 30 september 2018 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Arriveren tussen 12 en 15 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 7900 320, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Maximaal 8 personen per reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ron Gastrobar Indonesia Downtown


Een vertrouwd concept uit de hoge hoed van Ron Blaauw op een vertrouwde locatie op het Rokin, op de bovenste verdieping van warenhuis Hudson's Bay. Waar Ron Ouderkerk aan de Amstel al heeft weten te veroveren met zijn Indische en Indonesische gerechten is het nu de beurt aan hartje Amsterdam. Stap binnen via de ingang in een smalle steeg - waar je je in Jakarta waant - en maak je klaar voor een smaakmakende middag of avond. Neem bijvoorbeeld plaats aan de bar van Downtown waar je een spannende cocktail drinkt of geniet van het uitzicht over Amsterdam. Executive-Chef Agus en zijn protegé chef Luke Brouwer en het keukenteam schotelen je letterlijk een unieke culinaire ervaring voor. Eerstgenoemde chef is niet voor niets door de Indonesische minister van Toerisme benoemd tot ambassadeur van de traditionele Indonesische keuken. Downtown vindt zijn inspiratie in God en weduwe "Rangda". Zij laat haar vlammende tong en scherpe klauwen zien zodra de avond valt en ook de muziek en het live-entertainment zijn intrigerend en dynamisch. Zo kan het zomaar gebeuren dat je tot diep in de nacht door de Urban Jungle zwerft. Elke vrijdag en zaterdag word je namelijk getrakteerd op een portie disco, soul en funk onder het genot van cocktails en Indonesische snacks.

Nacarat

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.