Geen nieuwe meldingen

Nails & beauty by jerney

Wimperlifting, naar keuze met verven + wenkbrauwen epileren en verven bij Nails & Beauty by Jerney in Rijswijk

Resterende tijd beperkt!
Kies optie

In een Notendop

Ga voor een voluptueuze oogopslag met lange wimpers die geen onderhoud, wimperkrultang of mascara nodig hebben.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor wimperlifting
  • € 29,99 voor wimperlifting incl. wimpers verven
  • € 34,99 voor wimperlifting incl. wimpers verven + wenkbrauwen verven en epileren

Met deze wimperlifting-behandeling worden op een natuurlijke wijze je eigen wimpers verlengd. Dit gebeurt door een laagje coating met gelformule die de schoonheidsspecialiste aanbrengt bij de wimperaanzet. Vervolgens wordt een siliconenschildje bij de wimperaanzet geplaatst om de wimpers een liftend effect te geven vanaf de basis. Zo heb je binnen 45 minuten langere wimpers die 3 tot 4 weken lang een voller effect geven. In deze periode zijn het gebruik van een krultang en mascara niet langer nodig. Zeker als je kiest voor de optie om je wimpers van een dekkend laagje verf te laten voorzien. Met de optie “wenkbrauwen epileren en verven” zorg je dat ook je ‘borsteltjes’ mooi zijn bijgewerkt en het gehele plaatje tiptop verzorgd is.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (m.u.v. feestdagen en 25 t/m 31 december 2017).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0629 602 543, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nails & beauty by Jerney

Na een tijdje als nagelstyliste en schoonheidsspecialiste te hebben gewerkt, breidde eigenaresse Jerney haar expertise uit met een opleiding Wimperextensions. En nog regelmatig volgt ze trainingen om haar skills up-to-date te houden. Alle opgedane kennis brengt ze regelmatig in de praktijk middels diverse schoonheidsbehandelingen, zoals het aanbrengen van permanente mascara, het liften van wimpers en het geven van verkwikkende gezichtsbehandelingen. in haar sfeervolle salon vlakbij het Rijswijkse Bos in Den Haag.

Nails & beauty by jerney

Wenkbrauw & wimper, Wimperextension, Salon
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.