Geen nieuwe meldingen

6 keer laserontharen in een zone naar keuze bij Nash Beauty in Den Haag

Tot 60% korting.
Kies optie

In een Notendop

De Diode-laser pakt haartjes bij de kern aan door ze heel kort plaatselijk te verhitten en daarmee de haarzakjes te vernietigen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 89 voor 6x laserontharen in een S-zone (waarde € 180)
  • € 129 voor 6x laserontharen in een M-zone (waarde € 270)
  • € 199 voor 6x laserontharen in een L-zone (waarde € 460)
  • € 299 voor 6x laserontharen in een XL-zone (waarde € 750)

Ontharen met de Diode-laser is een behandelmethode met lichtflitsen om ongewenste haargroei bij de kern aan te pakken. Van haartjes die heel kort plaatselijk verhit worden met een laser en de warmte van het licht absorberen, wordt het haarzakje vernietigd. Zo kan de bron van haargroei worden verwijderd zodat er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Voor optimaal resultaat zijn er zo’n 5-8 behandelingen nodig met tussenpozen van 4-6 weken. Kies de zone die jij wil laten behandelen uit onderstaand overzicht.

S-zone M-zone L-zone X-zoneL
Zijkanten gezicht Haarlijn Bovenarmen Volledige armen
Bovenlip Tepels Onderarmen Volledige benen
Wangen Navellijn Bikinilijn uitgebreid  
Kin Handen of voeten Boven- en onderbuik  
Wenkbrauwen Borst Volledige gezicht  
Vingers Billen Nek  
Tenen 2 zones in het gezicht    
  Onderarmen    
  Binkinilijn basis    

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog 12 maanden de tijd om de rest van de behandelingen op te maken. Geldig op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@nashbeauty.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor vrouwen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nash Beauty

Stacia Salmon-Heywood is het gezicht achter deze Haagse beautysalon. Nash Beauty betekent ook wel: een salon met belachelijk veel kennis en ervaring, want Stacia heeft alles gedaan behalve stil zitten. Zo heeft ze in Leeuwarden Beauty & Wellness-management gevolgd, heeft ze in Londen een beauty-diploma gehaald én het diploma voor Electrical Beauty Therapist. En dan is ze met haar titel Miss Aruba Caribbean Hibiscus 2004 ook nog eens een ervaringsdeskundige te noemen. Want zeg nou zelf: iemand die een missverkiezing heeft gewonnen én 3 beauty-diploma's op zak heeft is wel een expert te noemen. Maak een afspraak en ervaar de deskundigheid van deze Haagse beautygigant, waar je terecht kan voor o.a. gezichtsbehandelingen, facelift-massages en laserontharing.

Nash Beauty

Ontharen, Laserontharing
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.