Geen nieuwe meldingen

Nationaal Oldtimer Festival

Circuit Zandvoort

Tot 50% korting.
220+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Parades, vrij rijden en races waar de nostalgie vanaf spat: zie het in Zandvoort op dit festival met meer dan 1.000 klassiekers.

Wat je krijgt

  • Tickets voor autoshow “Nationaal Oldtimer Festival”
  • Datum: 11 en 12 mei 2019
  • Tijd: van 09.00 tot 18.00 uur
  • Locatie: Circuit Zandvoort
  • Kinderen t/m 5 jaar gratis
  • Let op: exclusief parkeerticket à € 8

Parades, vrije ritten en races waar de nostalgie vanaf spat: zie het in Zandvoort op deze beurs met meer dan 1.000 klassiekers en tal van merkenclubs.

De deal

  • € 7,50 voor een ticket geldig voor 1 persoon (waarde € 15)

Bekijk klassieke bolides uit Frankrijk, Duitsland, Zweden, Engeland en Amerika en zie ze schitteren op het Circuit van Zandvoort. En je hoeft heus geen eigenaar te zijn van een eigen klassieker om te kunnen genieten. Struin rond over de bedrijvenmarkt waar je terecht kan voor merchandising en accessoires en kijk naar de Meguair’s Concours d’Elegance waar juryleden de deelnemende klassiekers zullen beoordelen.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Nationaal Oldtimer Festival op 11 en 12 mei 2019 bij Circuit Zandvoort.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief parkeerticket à € 8, ter plaatse te betalen.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: kinderen t/m 5 jaar gratis. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Nationaal Oldtimer Festival

Nationaal Oldtimer Festival

Tickets & Evenementen, Sportevenement, Motorsport / -racen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.