Geen nieuwe meldingen

Nationaal Videogame Museum

Nationaal Videogame Museum in Zoetermeer: de hele dag toegang en onbeperkt gamen

Tot 61% korting.
Kies optie

In een Notendop

Leer over heden en verleden van videogames en zet zelf de handen aan de knoppen op meer dan 200 spelcomputer en arcadekasten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als een florerende bloesem begint een middagje gamen met de juiste knoppen en lopen ze beide over het algemeen uit voor ze volledig tot opleving komen. Zet de bloemetjes buiten met een ticket voor het Nationaal Videogame Museum.

Kies uit 5 opties

  • € 6,50 voor entree + onbeperkt gamen voor 1 persoon (waarde € 15)
  • € 12,50 voor entree + onbeperkt gamen voor 2 personen (waarde € 30)
  • € 24,50 voor entree + onbeperkt gamen voor 4 personen (waarde € 60)
  • € 36,50 voor entree + onbeperkt gamen voor 6 personen (waarde € 90)
  • € 58,50 voor entree + onbeperkt gamen voor 10 personen (waarde € 150)

Stap binnen in een spelparadijs voor jong én oud met deze tickets die je ideaal kan combineren voor een kinderfeestje. Je leert er meer over de ontwikkeling die gamen door de jaren heen heeft meegemaakt. Je kan een kijkje nemen in ‘het gamen van morgen’ met livestreams, toernooien en het gebruik van Virtual Reality. Maar voor de échte liefhebber draait het natuurlijk om het spelen van de retrogames. En gelukkig krijg je niet alleen onbeperkt toegang tot het museum, maar ook toegang tot de meer dan 200 spelcomputers, homecomputers en arcadekasten. De spellen zijn allemaal ingesteld op ‘free-play’, dus je kan je eindeloos revancheren als je je meerdere moet erkennen in bijvoorbeeld een potje Air Hockey, zolang je de sluitingstijd maar in de gaten houdt.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 6 januari t/m 30 april 2019 op woensdag t/m zondag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nationaal Videogame Museum

Langzaam maar zeker heeft gamen een plekje ingenomen in de harten van jong én oud. Tegenwoordig is het niet meer weg te denken, maar dat is niet altijd zo geweest. In het Nationaal Videogame Museum in het centrum van Zoetermeer leer je meer over de geschiedenis en de maatschappelijke en culturele kant van videospellen in "De Tijdlijn". In "Het Lab" worden geregeld toernooien, workshops en andere game-gerelateerde evenementen georganiseerd. In "De Barcade" - een moderne horecaruimte gevuld met retro arcadekasten - puf je even uit met een drankje en een broodje met 'gaming-sausje', zodat je weer met frisse energie en moed aan de slag kan.

Nationaal Videogame Museum

Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.