Natural Body Cosmetic

Detox Slimming Wrap-behandeling bij Natural Body Cosmetic in Amsterdam of Rotterdam

Tot 77% korting.
Kies optie

In een Notendop


Laat je toestoppen in een deken die infrarood uitstraalt en op deze wijze je hele lichaam verwarmd met als doel spieren soepeler te maken.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor 1x Detox Slimming Wrap (waarde € 75)
  • € 64,99 voor 3x Detox Slimming Wrap (waarde € 225)
  • € 84,99 voor 5x Detox Slimming Wrap (waarde € 350)

Tijdens de Detox Slimming Wrap-behandeling neem je plaats op een comfortabele ligbank. Vervolgens wordt je gehele lichaam bedekt met een deken die door middel van infrarood warmte uitstraalt. Op deze manier warmt je lichaam op en kunnen je spieren ontspannen. Je kan tijdens de behandeling het personeel vragen de temperatuur aan te passen van 30 tot 75 graden Celsius, net wat je prettig vindt dus. De behandeling heeft onder meer als doel de spieren soepeler te maken, de afvalstoffen uit je lichaam af te voeren en vetverbranding te stimuleren.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, woensdag en vrijdag in Amsterdam en maandag en woensdag t/m zaterdag in Rotterdam.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op http://naturalbodycosmetic.nl/afspraak-maken/ met vermelding van je groupon-code in het veld "opmerkingen" (ook verplicht).
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor vrouwen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Natural Body Cosmetic


Natural Body Cosmetic is een salon die gespecialiseerd is in het creëren van een lichaam waarin jij je prettig voelt, zonder gebruik te maken van chirurgische ingrepen. Zo staan de professionele en zorgvuldige medewerkers bijvoorbeeld voor je klaar om overtollig vet te verwijderen op lichaamsdelen waar het lastig weg te krijgen is. Of voor een behandeling die huidverslapping vermindert. Je vindt Natural Body Cosmetic in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Haag en Utrecht.

Natural Body Cosmetic

Spa, Gewichtsverlies
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.