Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Ontgifting en spierontspanning: "Detox Slimming Wrap" bij Natural Body Cosmetic in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam

Deal eindigt over14:27:53
Tot 75% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat je toestoppen in een deken die infrarood warmte afgeeft om je hele lichaam te verwarmen en te ontgiften en spieren soepeler te maken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • Detox Slimming Wrap-behandeling
  • In Amsterdam, Den Haag of Rotterdam
  • De behandeling wordt o.a. ingezet om spieren soepeler te maken, afvalstoffen uit je lichaam af te voeren en vetverbranding te stimuleren

  • Tijdens de Detox Slimming Wrap-behandeling neem je plaats op een comfortabele ligbank
  • Vervolgens wordt je gehele lichaam bedekt met een deken die infrarood-warmte afgeeft
  • Op deze manier warmt je lichaam op en kunnen je spieren ontspannen
  • Je kan tijdens de behandeling het personeel vragen de temperatuur aan te passen van 30 tot 75 °C, net wat je prettig vindt

  • Wanneer je een rittenkaart van 3 keer koopt heb je een maand na het inleveren van de groupon de tijd om alle ritten te voldoen.
  • Wanneer je een rittenkaart van 5 keer koop heb je 2 maanden na het inleveren van de groupon de tijd om alle ritten te voldoen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 april 2020 op maandag, woensdag en vrijdag in Amsterdam en maandag, woensdag t/m zaterdag in Rotterdam en dinsdag, woensdag en vrijdag in Den Haag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op http://naturalbodycosmetic.nl/afspraak-maken/ met vermelding van je groupon-code in het veld "opmerkingen" (ook verplicht). Je kan niet telefonisch reserveren.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor vrouwen. Voor vragen neem je per e-mail contact op via de website.
Onze
Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Natural Body Cosmetic

Natural Body Cosmetic is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in het creëren van een lichaam waarin jij je prettig voelt, zonder gebruik te maken van chirurgische ingrepen. Zo staan de professionele en zorgvuldige medewerkers bijvoorbeeld voor je klaar om overtollig vet te verwijderen op lichaamsdelen waar het lastig weg te krijgen is. Of voor een behandeling die huidverslapping vermindert. Je vindt Natural Body Cosmetic in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Haag en Utrecht.

Natural Body Cosmetic

Spa, Gewichtsverlies