Geen nieuwe meldingen

Natuurlijk Gezonder

Tot 3 darmspoelingen bij Natuurlijk Gezonder in Ouddorp

Tot 70% korting.
Kies optie

In een Notendop

Help je immuunsysteem een handje door de dikke darm met gezuiverd en gefilterd water te laten reinigen, om afvalstoffen af te voeren.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 39,99 voor 1x colonhydrotherapie-behandeling voor 1 persoon (waarde € 105)
  • € 74,99 voor 2x colonhydrotherapie-behandeling voor 1 persoon (waarde € 210)
  • € 84,99 voor 3x colonhydrotherapie-behandeling voor 1 persoon (waarde € 290)

Door medicijngebruik, gehaast eten, gebrek aan beweging en stress kan het zijn dat je darmen minder goed functioneren en dat onder meer je weerstand wordt aangetast. “Colon-hydrotherapie” (hoge darmspoeling) is ontwikkeld om de dikke darm over de gehele lengte, dus tot aan de dunne darm, te reinigen. Doel is ontlasting, achtergebleven afvalstoffen, gassen en slijmresten tot in de diepste plooien weg te krijgen, om je darmen weer optimaal hun werk te laten doen. Zo kan ook je weerstand verbeterd worden, de doorbloeding gestimuleerd worden en je vitaliteit en veerkracht versterkt worden.

Met een darmspoelapparaat (“Colon-Hydromat”) wordt gezuiverd en gefilterd water op lichaamstemperatuur en onder lage druk naar je darmen gevoerd. Hetzelfde apparaat voert het water incl. slijm, ontlasting en afvalstoffen ook weer af. De procedure van inlopen en weg laten stromen zal een aantal malen herhaald worden, om met iedere spoeling een hoger deel van de dikke darm te bereiken. Dit systeem is gesloten om je geen onaangename geur te laten waarnemen. Een behandeling duurt ongeveer 75 minuten.

Colon-hydrotherapie/darmspoeling wordt ingezet bij allergieën, diarree, constipatie, migraine/hoofdpijn, huidproblemen, lusteloosheid, een opgeblazen gevoel, spastische darm, vermoeidheid, rugpijn, hoge bloeddruk, winderigheid, verminderd libido, depressie, menstruatieproblemen en overgewicht.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://www.gezondheidscentrumouddorp.com/afspraak-maken óf telefonisch op 0619 008 300, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Zelf meenemen: zorgpasje, intakeformulieren, warme sokken en twee grote handdoeken. Vermijd dierlijke eiwitten de avond voor de behandeling en zware maaltijden op de dag van de behandeling zelf. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Natuurlijk Gezonder

Natuurlijk wil iedereen gezond zijn. En natuurlijk wil iedereen dat op een natuurlijke wijze bewerkstelligen. Om dat te realiseren kom je natuurlijk bij Natuurlijk Gezonder in Ouddorp uit. Een gezondheidscentrum ontstaan uit de passie van Hilde Tanis, die sinds 2008 een praktijk aan huis had nadat ze haar Orthomoleculaire opleiding had afgerond. Het verlangen om mensen op een natuurlijke wijze 'beter' te maken was zo succesvol dat ze graag op andere fronten verder wilde bouwen en samenwerkingen aan ging met meerdere zorgaanbieders. Dit resulteerde in 2013 in het gezondheidscentrum, gevestigd in het oude politiebureau. Voor voeding op maat, massages, logopedie en tal van andere behandelingen kan zij of of één van de andere therapeuten je 'natuurlijk' verder helpen.

Natuurlijk Gezonder

Natuurgeneeskunde, Darmspoeling
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.