Geen nieuwe meldingen

NEXT Fastfood

Hartje Groningen: 1-10 medium bakjes verse friet met saus naar keuze bij NEXT Fastfood

Resterende tijd beperkt!
Tot 56% korting.
Kies optie

In een Notendop

De aardappelen worden door de boer gebracht en in de keuken geschild, gesneden en voorgebakken - bij bestelling worden ze vers afgebakken.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Met huisgemaakte snacks is het net als met vrijen in een bed dat aardbevingbestendig is - je hebt het niet per se nodig om ervan te genieten, maar het is wel een prettige gedachte. Geniet met gezond verstand van ambachtelijke friet bij NEXT Fastfood.

Kies uit 3 opties

  • € 1,50 voor 1 medium bakje friet met saus naar keuze (waarde € 3,30)
  • € 7,50 voor 5 medium bakjes friet met saus naar keuze (waarde € 16,50)
  • € 14,50 voor 10 medium bakjes friet met saus naar keuze (waarde € 33)

Wil je genieten van echte verse frieten in hartje Groningen, dan is NEXT Fastfood een (of meer) bezoekje(s) waard. Hier worden de aardappelen namelijk rechtstreeks door de boer geleverd. In de keuken worden deze ambachtelijk geschild, gesneden en voorgebakken. Neem een kijkje in de keuken hoe dit in zijn werk gaat. Voor elke bestelling worden de frieten vers gebakken. Ga bijvoorbeeld voor een medium bakje friet oorlog, speciaal of met lekker veel mayonaise. Kies je voor de optie van 5 of 10 bakjes, dan wissel je je groupon in voor een rittenkaart. Met deze rittenkaart kan je meerdere keren genieten van een vers frietje of je kan je vrienden, familie, buren, collega’s of wie dan ook verblijden met een smakelijke traktatie.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over NEXT Fastfood

NEXT Fastfood is een zaak in het stadshart van Groningen waar Groningers en toeristen een blokje voor omfietsen. NEXT onderscheidt zich door uitsluitend homemade eten te serveren. Zowel de frietjes als bijvoorbeeld het smakelijke assortiment aan hamburgers worden in eigen keuken ambachtelijk bereid. Het assortiment is klein en bestaat dus enkel en alleen uit specialiteiten van de chef.

NEXT Fastfood

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.