Geen nieuwe meldingen

NH Hotel Zandvoort

Sauna-entree incl. een massage naar keuze bij Dunes Beauty & Sauna in NH Hotel Zandvoort

Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop

Verwen jezelf met een dagje sauna en ga voor een ontspannende rugmassage van 20 minuten of voor een totale lichaamsmassage van 50 minuten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Een dagje in de spa is één van de ontspannendste manieren om innerlijke rust te bereiken, net als mediteren of een bad nemen in de tranen van een eenhoorn. Spoel alle stress van je af bij Dunes Beauty & Sauna.

Kies uit 2 opties

  • € 19,99 voor sauna-entree en een rugmassage van 20 min. voor 1 persoon (waarde € 40,95)
  • € 29,99 voor sauna-entree en een lichaamsmassage van 50 min. voor 1 persoon (waarde € 64,50)

Verwen jezelf met een dagje relaxen aan de boulevard van Zandvoort. Maak de gehele dag gebruik van de sauna’s en relaxruimtes en ervaar ook de werking van de bijzondere BIO-sauna, infraroodsauna en Finse sauna. Tussen de ontspannende momenten in de sauna’s door kom je op de massagetafel tot jezelf. Kies voor een 20 minuten durende rugmassage of ga voor een totale lichaamsmassage van 50 minuten, om ook de bloedsomloop in goede banen te leiden.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur. Niet geldig in juli.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op beautysalon.nhzandvoort@nh-hotels.com of telefonisch op 023 571 5662, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimumleeftijd: 16 jaar. Op maandagen is het damesdag (geen toegang voor heren) en elke laatste vrijdag van de maand is badkleding verplicht. Als je later binnenkomt dan de afgesproken tijd, wordt dit in mindering gebracht op de behandeltijd. Geen behandelingen tegelijkertijd mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dunes Beauty & Sauna in NH Hotel Zandvoort

Dunes is een modern schoonheids- en saunacomplex waar een verscheidenheid aan saunaopties, schoonheidsbehandelingen en massages aangeboden wordt. Ze beschikken er over een BIO-sauna, een infraroodsauna en een Finse sauna. Daarnaast is er een experience shower, een onalledaagse ervaring voor je zintuigen. Het team van Dunes heeft een passie voor schoonheid en voor jouw ultieme gevoel van ontspanning. Je vindt het complex in het NH Hotel Zandvoort, dus je kan jouw/jullie beautydag verlengen met een heerlijke overnachting aan zee.

Vanuit Amsterdam gaan er directe treinen naar Zandvoort - het hotel is op loopafstand is van het station - en vanaf Schiphol rijd je er in een half uurtje naartoe. NH Hotel Zandvoort heeft een rustige ligging in de duinen, aan de Zandvoortse zee. Van hieruit is het tien minuten rijden naar Haarlem, terwijl naar Amsterdam en naar de tulpen in de beroemde Keukenhof minder dan een half uur onderweg bent. Het hotel staat ook tegenover de beroemdste racebaan van het land.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.