Geen nieuwe meldingen

26 of 51 nummers Nieuwe Revu - je abonnement stopt automatisch

Tot 51% korting.
Kies optie

In een Notendop

Nieuwe Revu omschrijft zich als brutaal, eigenwijs, dwars, maar altijd scherp en biedt o.a. reportages, interviews, columns en recensies.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 50 voor 26 nummers Nieuwe Revu (waarde € 102,75)
  • € 99 voor 51 nummers Nieuwe Revu (waarde € 205,49)

Laat je voor een half jaar of jaar wekelijks verrassen met een Nieuwe Revu. En laat je niet verrassen door een doorlopend abonnement, want dat stopt juist automatisch.

Nieuwe Revu

Een interessante mix van nieuws, entertainment en sport, gericht op de man die volop in het leven staat, dat is wat de Nieuwe Revu wekelijks presenteert in haar blad. Verwacht reportages, interviews, fotografie, columns, reportages en meer die naadloos aansluiten bij de interesses van de man.

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt binnen 14 dagen rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke week verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nieuwe Revu

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.