Geen nieuwe meldingen

NigelMacDonald Beauty Clinics

1, 3 of 6 Brazilian wax, incl. oksels & naar keuze onderbenen bij NigelMacdonald Beauty Clinics

Tot 73% korting.
Kies optie

In een Notendop

Een gladde huid zonder te scheren en maak ook nog kennis met IPL voor permanent ontharen op een plek die niet gewaxt wordt.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor 1x Brazilian wax en waxen oksels (waarde € 50)
  • € 24,99 voor 1x Brazilian wax en waxen oksels en onderbenen (waarde € 70)
  • € 64,99 voor 3x Brazilian wax en waxen oksels en onderbenen (waarde € 210)
  • € 109,99 voor 6x Brazilian wax en waxen oksels en onderbenen (waarde € 420)

Bij NigelMacDonald Beauty Clinics kan je terecht voor een of meerdere Brazilian waxes. Je begint met een intakegesprek waarin gekeken wordt of jouw huid geschikt is voor de behandeling. Als dat inderdaad het geval is, dan kiezen de specialistes een wax voor je uit met verzorgende huidbestanddelen. Hierna wordt je huid gedesinfecteerd, zodat deze later niet gaat irriteren. Er wordt ook een zacht poeder aangebracht, zodat de wax niet aan je huid plakt. De specialiste brengt de wax vervolgens aan, jij bijt even op je tanden, en klaar. Nog even een verzachtende reinigingslotion en een verkoelende gel die roodheid tegengaat, en dan ben je mooi zo’n 3 tot 6 weken verlost van die rakkers. 

Kies voor 1, 3 of 6 behandelingen, wat jij wil. Bij optie 1 worden je oksels ook onthaard en bij opties 2, 3 en 4 ook nog je onderbenen. Bovendien krijg je, indien gewenst, na afloop nog een IPL-proefflits op een plek die niet bij de waxbehandeling in zit. IPL staat voor Intense Pulsed Laser. Deze laser helpt je door middel van lichtflitsen voorgoed van ongewenste haartjes af.

NigelMacDonald Beauty Clinics

Bij NigelMacDonald Beauty Clinics vind je alles onder één dak. Je kan hier terecht voor het bleken van je tanden en diverse huidbehandelingen. NigelMacDonald Beauty Clinics is een professionele kliniek met een informele sfeer.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op nigelmacdonald.nl/afspraak_maken/, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren via de reserveringslink, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten en alleen vrouwen. De gekozen te waxen zones niet tegelijk laten behandelen met IPL ontharen. Alleen geldig voor nieuwe klanten van NigelMacDonald Clinics. Niet gebruiken tijdens de eerste 4 maanden van de zwangerschap, i.c.m. medicijngebruik van Retin-A, Renova, Differin en Isotretinoin en niet te gebruiken door mensen met diabetes of een beschadigde huid. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over NigelMacDonald Beauty Clinics

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.