Geen nieuwe meldingen

Noël's Beautysalon

Franciscusweg 10d, Hilversum

Wimperextension-behandeling naar keuze met één keer opvullen bij Noël's BeautySalon in Hilversum

Resterende tijd beperkt!
10+ bekeken vandaag
90+ gekocht
Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Laat je wimpers stralen als nooit tevoren met één van deze wimperextension-behandelingen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen). Let op: de deal is niet geldig in de gehele maand december.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht via WhatsApp op 0615 554 033, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet i.c.m andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afdrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Noël's Beautysalon

Noël's BeautySalon is, inderdaad, de beautysalon van Noël. Zij runt haar schoonheidsdomein met passie en enthousiasme. Dat is niet alleen terug te lezen in de reviews op haar Facebook-pagina, maar dat zal je ook zelf merken vanaf het moment dat je naar binnen loopt. En waarvoor je dan naar binnen loopt? Nou, bijvoorbeeld voor wimperextensions one-by-one of Russian Volume, tandenbleken, gel- of acrylnagels of gellak. En waar je naar binnenloopt? Deze beauty-specialist uit Hilversum ontvangt je graag in haar salon aan de Franciscusweg.