Geen nieuwe meldingen

Noortje Krämer

Putterpad 13, Haaren

1, 2 of 3 privé-pianolessen van 30 minuten voor kinderen en jongeren tot 21 jaar door Noortje Krämer in Haaren

Kies optie

In een Notendop

Raak de juiste snaar in ontspannen pianolessen waarin kinderen en jongeren in 30 minuten de basisvaardigheden krijgen uitgelegd.

Over deze deal

  • Privé-pianoles van 30 minuten
  • Voor kinderen en jongeren tot 21 jaar
  • Noortje laat je op een speelse manier kennismaken met de piano en muziek
  • In een les waar plezier, ontspanning en inspiratie voorop staan

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 1 week van tevoren via e-mail op info@sfogato.nl of noortje.kraemer@sfogato.nl óf telefonisch op 0626 218 574 o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Noortje Krämer

Voor bijna alles geldt dat het opbouwen van een goede basis een opstapje is naar iets veel groters. Zo ook met pianoles. Noortje Krämer geeft in Haaren pianoles aan kinderen en leert ze de basisvaardigheden die nodig zijn om met veel plezier muziek te maken op een piano. Omdat elk kind anders is past ze daar haar lesmethode en het lesmateriaal op aan. Centraal staan het ontwikkelen van het gehoor en het ritmegevoel, het opbouwen van een goede techniek, het noten lezen, de expressie en het concentratievermogen. Goed om te weten: behalve dat Noortje Krämer samen met haar partner in crime Erna Melis de lespraktijk runnen, kan je ze ook boeken voor allerlei gelegenheden als pianoduo Sfogato.