Geen nieuwe meldingen

John F. Kennedyplein 20, Purmerend

Purmerend: cupping-massage(s) van 50 minuten bij Nurture Your Nature

Kies optie

In een Notendop

Cuppen kan o.a. helpen bij het afvoeren van afvalstoffen, herstellen van blessures en spierpijn maar is ook goed ter ontspanning.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 1x cupping-massage van 50 minuten (waarde € 50)
  • € 39,99 voor 3x cupping-massage van 50 minuten (waarde € 150)

Cupping is een soort massage en kan het lichaam helpen met het afvoeren van afvalstoffen. Door middel van glazen of plastic bollen en een pompje wordt de huid vacuüm gezogen, waardoor er een onderdruk ontstaat. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd. Deze massage-soort is een belangrijk onderdeel van de traditionele Chinese acupunctuur. Daarbij kan het ook helpen bij het herstellen van blessures, spierpijn en kramp, huidklachten zoals acne en eczeem maar kan het bovendien zorgen voor een ontspannen gevoel.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag, vrijdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0640 260 475, óf via e-mail op info@nurtureyournature.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nurture Your Nature

Voor Alex is het duidelijk: acupunctuur is gestoeld op de verzamelde kennis, ervaring en resultaten over duizenden jaren heen en daarom minstens zo belangrijk als de westerse gezondheidszorg. Hij is dan ook erg geïnteresseerd in hoe deze twee elkaar kunnen versterken. Belezen en geïnspireerd geraakt heeft hij aan 't John F Kennedyplein in Purmerend zijn eigen praktijk geopend waar je welkom bent voor acupunctuur, acupressuur, cuppen, guasha en moxa.