sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Laan van Straatsburg 2, Alkmaar

10 of 20 keer bootcamp bij Oak Sport in stadspark De Rekerhout bij De Mare in Alkmaar

Kies optie

In een Notendop

Werk op maandag-/woensdagavond of zaterdagochtend aan je conditie, kracht en figuur tijdens een afwisselende training in de buitenlucht.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een 10-rittenkaart bootcamp voor 1 persoon (waarde € 70)
  • € 29,99 voor een 20-rittenkaart bootcamp voor 1 persoon (waarde € 140)

Werk aan je conditie, kracht en figuur tijdens een afwisselende training in de frisse buitenlucht. Door de grote variatie aan oefeningen is geen training hetzelfde. En omdat je buiten traint, past je lichaam zich continu aan de verschillende omstandigheden aan, waardoor elke workout extra intensief is en je tot 800 kilocalorieën kan verbranden per keer.

Het verzamelpunt voor de bootcamps is altijd ingang Westhofpad van park De Rekerhout, tegenover de bibliotheek in De Mare. De trainingen duren 60 minuten. Je kan op maandag- of woensdagavond op twee tijdstippen (20.00 of 21.00 uur) aansluiten, maar zaterdagochtend om 9.00 uur bootcampen kan ook.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. Na inwisseling is een 10-rittenkaart nog 5 maanden geldig en een 20-rittenkaart nog 10 maanden op maandag, woensdag en zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 8 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: wanneer er minder dan 5 personen voor een training zijn ingeschreven kan de trainer in overleg met deze reeds ingeschreven personen het tijdstip van de bootcamp wijzigen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Oak Sport

Trainer Martijn van Eijk is zijn hele leven al geïnteresseerd in sport, waardoor de hink-stap-sprong naar de Academie Lichamelijke Opvoeding snel gemaakt was. Het startschot voor het oprichten van zijn eigen bedrijf klonk ook al gauw. Want met meer dan 10 jaar ervaring en verdieping in de sport geeft Martijn met zijn onderneming Oak Sport personal training, teambuilding-training, bootcamps, VeVa-training, kettle-bell-training, Strength & Conditioning en voedingsadvies in Alkmaar.