Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Oceans Diving Center

Singel 1940-1945 nr. 165, Oss

Introductieduik of volledige PADI Open Water Diver-cursus bij Oceans Diving Center

Kies optie

In een Notendop

Kies uit een introductieduik of haal je open water brevet en krijg les in de theorie en praktijk ter introductie van de onderwaterwereld.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reservering

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een introductieduik voor 1 persoon (waarde € 45)
  • € 34,99 voor een introductieduik voor 2 personen (waarde € 90)
  • € 199 voor een PADI Open Water Cursus voor 1 persoon (waarde € 399)
  • € 389 voor een PADI Open Water Cursus voor 2 personen (waarde € 798)

Een introductieduik laat je ervaren hoe het is om onder water te kunnen ademen en te beleven hoe je kunt zweven door het water. Aan de hand van het Discover Scuba Diving-handboek worden een aantal punten uit de duiktheorie uitgelegd om beter te kunnen begrijpen wat er gebeurt. Ook wordt de werking van de duikmaterialen uitgelegd en worden de meest gebruikte gebaren doorgenomen om onder water met elkaar te kunnen communiceren. Na het passen van de uitrusting ga je het zwembad in en ga je voor het eerst kopje onder. Tijdens de duik kun je al direct een aantal basisvaardigheden leren en na afloop vindt er een korte debriefing plaats en vul je samen met de begeleidende instructeur je logboek in. De introductie duurt ongeveer 2,5 uur, waarvan je 1,5 uur in het water bent. Het gebruik van alle materialen is bij de prijs inbegrepen, je hebt alleen zwemkleding en een handdoek nodig.

PADI-duikcursussen zijn wereldwijd de toonaangevende trainingsmethoden voor duikers. En hun Open Water Diver-duikcursus is daarmee de gezaghebbende introductie voor aanstaande onderwaterwereldverkenners. Het PADI-brevet is een soort paspoort voor de onderwaterwereld, je kan er overal ter wereld mee terecht. De cursus bij Oceans Diving Center wordt gegeven op 5 zondagen waarop de theorie behandeld wordt en de zwembadmodules gevolgd worden. Daarna volgen 2 zaterdagen waarop je het buitenwater in gaat.

Bij de volledige PADI-cursus zijn inbegrepen:

  • PADI-studiematerialen
  • 7,5 uur zwembadduiken
  • 4 buitenwaterduiken
  • 4 theoriesessies
  • theorie-examen
  • brevet

Oceans Diving Center

Bij Oceans Diving Center ga je óf eerst een van de door hun aangeboden wereldwijd geaccepteerde duikcursussen doen, óf je gaat op ‘safari’ in hun duikwinkel voordat je in de onderwaterwereld op ‘safari’ gaat, óf - als je verstandig aan duikavonturen begint - je doet allebei. ODC levert je dus theorie en praktijk van het duiken, hun ervaren en deskundige duikteam organiseert regelmatig boeiende activiteiten en ze verzorgen navulling en onderhoud van duikapparatuur.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief registratiekosten voor de Open Water Cursus à € 50 p.p. Deze kosten betaal je rechtstreeks aan Oceans Diving Center.
Reserveren: minimaal 2 weken vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimum leeftijd 15 jaar. De zwembadduiken vinden plaats in het Golfbad in Oss op zondagochtend. De buitenduiken vinden op zaterdag en/of zondag plaats. Neem badkleding en een handdoek mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Oceans Diving Center