Geen nieuwe meldingen

Office 2019 Professional Plus voor 1 pc

Office 2019 Professional Plus voor 1 pc

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Office 2019 Professional Plus omvat de programma’s Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, InfoPath en Skype.

Product-details

 • Office 2019 Professional Plus voor 1 pc - (productsleutel)

 • Activeringen: 1
 • Platform: voor Windows 10
 • Taal: Duits
 • Productsleutel
 • Download & productsleutel per e-mail na het inwisselen van de voucher

 • Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, InfoPath, Skype

 • Office 2019 biedt je veel nieuwe mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen op kantoor, thuis of op school

 • Juridische kennisgeving:
 • Alleen de productsleutel voor activering wordt meegeleverd. Datadragers worden niet verzonden. Je ontvangt een correcte factuur met btw.

 • Je koopt hier een productsleutel, geen licentie. Volgens de licentieovereenkomst van Microsoft is de productsleutel bedoeld voor eenmalige activering. De levensduur is onbeperkt zolang het product op hetzelfde apparaat wordt gebruikt. Als de computer opnieuw wordt geformatteerd, opnieuw wordt ingesteld of als er wijzigingen in de hardware worden aangebracht, is er geen garantie meer dat de sleutel op de pc zal blijven werken. Het is ook verboden om de sleutel op meerdere apparaten te activeren, zie de gebruiksvoorwaarden van Microsoft (Microsoft). Er is voldaan aan de vereisten van artikel 5, lid 1, van Richtlijn 2009/24 / EG voor het verkrijgen van een “uitgeputte programmakopie”. Met de aankoop van de productsleutel heb je de mogelijkheid om het computerprogramma correct te gebruiken. OEM-versies geven de koper het enorme voordeel dat hij dezelfde software voor een veel lagere prijs krijgt. In Duitsland is de aankoop, verkoop en het gebruik van OEM-versies volledig legaal. Handelen in OEM-versies zonder gebonden te zijn aan hardware is wettelijk toegestaan. Sinds 2011 is handel vanuit Europa naar waar ook ter wereld toegestaan.

Alle vermelde bedrijfsnamen, merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren en worden alleen gebruikt om producten en diensten te identificeren en te beschrijven.

Deal-Voorwaarden

Levering: Download direct beschikbaar na inwisseling van je groupon.
Hoe moet je je Groupon gebruiken: Plaats je bestelling bij Software Hero Ug en kopieer je Groupon code in het veld op de website. De voucher is geldig tot 30-9-2021.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Software Hero Ug. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: info@software-hero.de. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn afkomstig van mensen die dit product hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
6 dagen geleden
Oplichting! Je betaald en krijgt je code, die vul je in op de site en dan krijg je de melding dat je binnen 24-48 uur een download link krijgt maar die sturen ze dus niet.
K
Kenneth
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 29, 2021
Kreeg niet direct de code in via de mail na een mail gestuurd te hebben kreeg ik meteen de code en werkt perfect heel blij mee !