sluit
Gebruik code MASSAGE25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Eventsbakery

2 locaties

1 of 2 uur offroad rijden met naar keuze 1 uur quad rijden voor 1 persoon bij Eventsbakery in Nuenen of Moordrecht

Kies optie

In een Notendop

Daag de adrenaline-maniak 1 of 2 uur lang in je uit op een uitdagend parcours met scherpe bochten, schuine hellingen en een wipwap.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 1 of 2 uur offroad rijden
  • Met naar keuze 1 uur quad rijden
  • Geldig voor 1 persoon en vanaf 18 jaar
  • Het enige wat je nodig hebt, is een rijbewijs, behendigheid, evenwicht en een fijne portie lef
  • Laat je verrassen en sta versteld van jezelf tijdens het parcours met hinderlijke hindernissen, belachelijke bochten en schuine hellingen
  • Trek kleding aan die lekker vies mag worden, want je rijdt dwars door de blubber heen op het parcours
  • Offroad en quad rijden kan ook in de avond, want alles is verlicht

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht online reserveren op https://eventsbakery.nl/tickets-boeken, o.v.v. Groupon.. Niet geldig op feestdagen. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Je moet in bezit zijn van een rijbewijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 24 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week. Maximaal 10 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.