Geen nieuwe meldingen

OMG Jewel vergulde "Animal Party"-armband met 10 bedels

OMG Jewel "Animal Party"-armband met 10 bedels

Kies optie

In een Notendop

Geïnspireerd door de taal van emoties, wil deze armband jong en oud verrassen met zijn charmes waaruit hij is opgebouwd.

Product-details

  • Merk: OMG Jewel
  • Armband “Animal Party”
  • Lengte: 19 cm
  • Bestaat uit 10 charmes met voornamelijk dieren in emoji-stijl: roze, kattenliefdesogen, gelach, kip, kat die huilt van het lachen, geldzak, 100, geschokte kat, stralend hart en geen geld
  • Materiaal: messing verguld met 18-karaats goud
  • Geleverd in een vierkant doosje

Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn afkomstig van mensen die dit product hebben gekocht.
I
iejTOP REVIEWER
74 beoordelingen49 beoordelingen
april 29, 2021
Na 1x dragen was de sluiting al stuk