Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

On-NLP

Noorderplassenweg 150, Almere

Dagtraining hypnotherapie voor 1 of 2 pers. bij On-NLP

Kies optie

In een Notendop

Leer de beginselen van hypnotherapie en ervaar de kracht van visualisaties, trance-inducties en het communiceren met het onderbewuste.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor een dagtraining hypnotherapie voor 1 persoon (waarde € 125)
  • € 79,99 voor een dagtraining hypnotherapie voor 2 personen (waarde € 250)

De dagtraining is een kennismaking met moderne hypnotherapie. Je leert hoe hypnose en trance kunnen bijdragen aan ontspanning, concentratie, verandering en communicatie met het onderbewustzijn.

De dagtraining bestaat uit:

  1. Het leren van hypnotisch taalgebruik (toegang tot het onbewuste)
  2. Leren hoe een visualisatie toegang biedt tot geconcentreerde aandacht of tot het verkrijgen van inzichten vanuit het onbewuste, en hoe hier mee om te gaan
  3. Het ervaren en toepassen van trance-inducties om direct te communiceren met het onbewuste

Let op: na de dagtraining ben je geen hypnotherapeut, wel kan je het geleerde direct in de praktijk toepassen. Daarmee ervaar je hoe visualisaties, hypnotische taalpatronen en trance-inducties je communicatievaardigheden kunnen vergroten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op verschillende cursusdata.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via on-nlp.nl/partners/groupon-hypnose/.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De dagtraining gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over On-NLP

Dit opleidingsinstituut met zeven vestigingen in Nederland focust zich op persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie, twee onderwerpen waar je elke dag mee te maken hebt. Alle opleidingen van On-NLP volg je in een mensgerichte en professionele leeromgeving. Vrijheid, vertrouwen, kennis, betrokkenheid, interesse, innovatie en persoonlijke aandacht staan hier hoog in het vaandel.