Chicoleo Noordwijk

Chicoleo Noordwijk

Tot 47% korting.
Kies optie

In een Notendop


Raak in Mexicaanse sferen met de maar liefst 55 verschillende hapjes op de tapaskaart en sluit af met een typisch Mexicaans dessert.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


De kleuren in de Mexicaanse vlag staan symbool voor de keuken van het land: geel voor mais, groen voor avocado en rood voor de gezichten van lekkerbekken die teveel tabasco in hun eten hebben gedaan. Proef een pittige regenboog met onbeperkt Mexicaanse tapas bij Chicoleo Noordwijk.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor onbeperkt tapas met dessert voor 2 pers. (waarde € 55)
  • € 58,99 voor onbeperkt tapas met dessert voor 4 pers. (waarde € 110)
  • € 87,99 voor onbeperkt tapas met dessert voor 6 pers. (waarde € 165)

Je mag zelf uitkiezen welke tapas je wil van de nogal uitgebreide tapaskaart. Hierop staan maar liefst 55 Mexicaanse hapjes, variërend van vis tot vlees en van koud tot warm. Bestel zoveel als je op denkt te kunnen, maar… zorg er wel voor dat je ogen niet groter zijn dan je maag, want laat je tapas staan, dan wordt er € 2 per tapas in rekening gebracht.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 1 oktober 2018 t/m 31 maart 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op restaurant@chicoleo-noordwijk.nl of telefonisch op 071 361 2121, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Chicoleo Noordwijk


Een warme Zuid-Amerikaanse sfeer, swingende muziek, cocktails en bijzondere verlichting: je Mexicaanse avond kan bij Chicoleo Noordwijk alleen maar een feestje worden. Zo treden er regelmatig gitaristen op bij dit Mexicaanse steakhouse. Voor het eten van onbeperkt tapas en een thematisch bedrijfsfeest zit je hier trouwens ook goed. Wil je liever dat de Mexicaanse sferen naar jou toe komen? Dan kan je Chicoleo de catering met tapas laten verzorgen, op je werk óf thuis. Je vindt het restaurant in Noordwijk aan Zee, aan de fameuze boulevard.

Chicoleo Noordwijk

Restaurant, Spaans
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.