Geen nieuwe meldingen

Online Academies

Online cursussen Criminologie bij Online Academies

Tot 90% korting.
60+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Deze Engelstalige online cursussen voor beginners en voor gevorderden behandelen onderwerpen als crimineel gedrag, wetten en autopsies.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een online cursus Criminologie voor beginners (waarde € 240)
  • € 39,99 voor een online cursus Criminologie voor gevorderden (waarde € 240)
  • € 44,99 voor een online cursus Criminologie voor beginners én voor gevorderden (waarde € 480)

Aspirant speurneuzen kunnen hun criminologische kennis uitbreiden met een online cursus voor beginners of gevorderden. De deelnemers hebben 12 maanden de tijd om de cursussen te voltooien, en ze hebben toegang tot ondersteuning per telefoon of e-mail van 09:00-17:00 uur op weekdagen. De cursussen zijn zowel geschikt voor degenen die criminologie puur uit persoonlijke interesse willen studeren als voor diegenen die een stevige basis willen leggen verdere studie en accreditatie.

De Engelstalige beginnerscursus behandelt onderwerpen als forensisch onderzoek, autopsies, crimineel gedrag en profilering.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de inhoud van de beginnerscursus.

De Engelstalige gevorderdencursus behandelt onderwerpen als definitie, oorzaken en gevolgen van criminaliteit, wetten en de verschillende vormen van criminaliteit.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de inhoud van de gevorderdencursus.

Online Academies

Online Academies biedt een scala aan online cursussen waarmee je als student zelf kan kiezen waar en wanneer je leert en studeert. De cursussen variëren van dierverzorging tot kalligrafie en van tuinontwerp tot het werken met kinderen en weddingplanning. Online Academies zorgt voor ondersteuning door een docent via e-mail aan studenten.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon binnen 6 maanden na aankoop in, na inwisseling heb je 12 maanden toegang tot het online cursusmateriaal.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee binnen 6 maanden na aankoop je cursus. Bestellen doe je voor de beginnerscursus op http://gr.pn/1GaopcI, voor de gevorderdencursus op http://gr.pn/1GaouNz en voor de optie van de beginners- en gevorderdencursus gebruik je je code eenmaal op http://gr.pn/1GaopcI en eenmaal op http://gr.pn/1GaouNz.
Meer info: de cursus is in het Engels. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Online Academies