Online Academies

€ 29,99 voor een online cursus Dierenpsychologie van Online Academies

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code APP25. Ends 7-12.
Code toepassen

In een Notendop

Deze Nederlandstalige online cursus geeft inzicht in communicatiesignalen, psychiatrische problemen en instincten van dieren.

Over deze deal

De deal

  • € 29,99 voor een online cursus Dierenpsychologie (waarde € 240)

Waarom rollen honden rond in de bedenkelijkste dingen? Waarom brengen katten ons kadootjes? Wat betekenen de grappige piepjes die konijnen maken? Een online cursus van 12 modules over huisdierpsychologie zal deze en nog veel meer vragen beantwoorden. Studenten kunnen elke module volgen in hun eigen tijd, en multiplechoice-tests zullen helpen om de informatie te laten beklijven. Communicatiesignalen, psychiatrische problemen en instincten van dieren zullen gedetailleerd worden behandeld om ontluikende huisdierpsychologen of gewoon geïnteresseerde eigenaars inzicht te geven in hun geliefde beesten.

De cursus is onderverdeeld in 12 modules die de nodige informatie bevat om zich te verdiepen in de dierenpsychologie. Aan het einde van elke module volgt er een test om de opgedane kennis te toetsen. Al het lesmateriaal wordt op een georganiseerde, overzichtelijke manier gepresenteerd.

Module 1: Evolutie van het huisdier

Module 2: Communicatie bij de hond

Module 3: Normaal hondengedrag

Module 4: Hondengedrag – 2e gedeelte

Module 5: Vaak voorkomende psychiatrische problemen bij honden

Module 6: Rusteloosheid, angst en agressiviteit bij honden

Module 7: Communicatie bij katten

Module 8: Normaal kattengedrag

Module 9: Kattengedrag – 2e gedeelte

Module 10: Vaak voorkomende psychiatrische problemen bij katten

Module 11: Rusteloosheid, angst en agressiviteit bij katten

Module 12: Konijnen psychologie

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de cursusinhoud.

Online Academies

Online Academies biedt een scala aan online cursussen waarmee je als student zelf kan kiezen waar en wanneer je leert en studeert. De cursussen variëren van dierverzorging tot kalligrafie en van tuinontwerp tot het werken met kinderen en weddingplanning. Online Academies zorgt voor ondersteuning van een docent via e-mail aan studenten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon binnen 6 maanden na aankoop in, na inwisseling heb je 12 maanden toegang tot het online cursusmateriaal.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee binnen 6 maanden na aankoop je cursus. Bestellen doe je op http://gr.pn/1zRWNlu, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: de cursus is in het Nederlands. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Online Academies