sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Online Trainers - KEY NL

Online taalcursus, naar keuze van 6, 12 of 24 maanden bij Online Trainers

Kies optie

In een Notendop

Leer Frans, Spaans, Engels, Duits, Italiaans of Nederlands online, dus wanneer het jou uitkomt.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Woeste lichaamstaal kan je heel veel plekken brengen: blauwe plekken vooral. Maar zwaaiende armen brengen je niet per se óp veel plekken. Maak jezelf verstaanbaar in de taal van je keuze - Frans, Spaans, Engels, Duits, Italiaans of Nederlands - na een online taalcursus bij Online Trainers.

Kies uit de volgende opties


  • € 69,95 voor een taalcursus naar keuze van 6 maanden (waarde € 570)
  • € 89,95 voor een taalcursus naar keuze van 12 maanden (waarde € 1.020)
  • € 99,95 voor een taalcursus naar keuze van 12 maanden voor twee talen (waarde € 1.690)
  • € 109,95 voor een taalcursus naar keuze van 24 maanden (waarde € 1.700)
  • € 119,95 voor een taalcursus naar keuze van 24 maanden voor twee talen (waarde € 2.400)

De doeltreffende, eenvoudige taalcursus bestaat uit een online lessenpakket in het Frans, Spaans, Engels, Duits, Italiaans of Nederlands. En je kan kiezen of je gaat voor 6, 12 of 24 maanden, naar keuze met multipack. Zo’n multipack geeft je de mogelijkheid twee talen te leren, tegelijkertijd – voor jezelf wanneer je ambitieus bent of misschien wel samen met iemand uit je familie of met een vriend(in), aan jou/jullie de keus.

Bovendien kan je ook nog kiezen voor beginnersniveau, elementair, intermediair of gevorderd. Je hebt onbeperkt toegang tot Online Trainers, 24 uur per dag en 7 dagen per week, wanneer het jou uitkomt. Je begint met een test om je niveau te bepalen. Daarna krijg je een training die bestaat uit drie domeinen: grammatica, vocabulaire en begrip van de taal, dit is inclusief oefeningen en lessen. De inhoud wordt aangepast aan je niveau. Het leerschema en de inhoud worden continu aangepast aan de progressie die je maakt.

Extraatje:
- Wanneer je een cursus van 12 maanden, 24 maanden of een multipack koopt, heb je de mogelijkheid om 10 businessgerelateerde e-books gratis te downloaden - De e-books zijn geschreven in het Engels - De e-books zijn ook beschikbaar wanneer je een andere cursustaal dan Engels koopt - Je ontvangt de e-books maximaal 7 dagen na verzilvering van je groupon op de site van Online Trainers

Online Trainers


Online Trainers biedt kwalitatieve en innovatieve taaltrainingen aan voor professionals en particulieren. Ze zijn constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om zo beter aan de behoeften van de trainees te kunnen voldoen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: verzilver je groupon uiterlijk binnen 6 maanden na aankoop, deze is na verzilvering 6, 12 of 24 maanden geldig.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk binnen 6 maanden de online cursus. Bestellen doe je op http://gr.pn/1eWWMWY, met gebruik van je groupon-codes. Als je voor twee talen kiest, voer dan bij de tweede taal je groupon-code in met daarachter "/special".
Annueren: annuleren is niet meer mogelijk als je langer dan 2 uur gebruik hebt gemaakt van de cursus.
Meer info: originele prijs op basis van adviesprijs. Neem contact op via voucher@online-trainers.com als je problemen ondervindt bij het valideren van je voucher. Voor overige vragen kun je contact opnemen via contact@online-trainers.com. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Online Trainers - KEY NL