Geen nieuwe meldingen

Online Trainers: taalcursus Engels, Duits, Spaans, Frans of Nederlands van max. 24 maanden

Kies optie

In een Notendop

Kies uit 5 talen: Frans, Spaans, Engels, Duits en Nederlands en leer grammatica, spreektaal en meer in deze online cursus.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Met twee woorden spreken oogst veel lof op de beleefdheidsschaal, tenzij je op vakantie bent en het de enige twee woorden zijn die je kent. Leer meer dan “Oui” en “Non” met een taalcursus bij Online Trainers.

Kies uit 5 opties

  • € 14,99 voor 1 maand toegang tot een taalcursus naar keuze (waarde € 100)
  • € 29,99 voor 3 maanden toegang tot een taalcursus naar keuze (waarde € 300)
  • € 39,99 voor 6 maanden toegang tot een taalcursus naar keuze (waarde € 570)
  • € 49,99 voor 12 maanden toegang tot een taalcursus naar keuze (waarde € 1.020)
  • € 59,99 voor 24 maanden toegang tot een taalcursus naar keuze (waarde € 1.700)

Geef je talenkennis een boost met deze online taalcursussen Engels, Spaans, Duits, Nederlands of Frans. Je cursus Engels is op vier niveaus - van beginner tot expert - te doen. Voor de cursussen Spaans, Duits, Nederlands en Frans is wel enige know how vereist. C’est ca.

Alle lessen bevatten schrijf- en luisteroefeningen die je op drie gebieden trainen: grammatica, woordenschat en begrijpen. De documenten zijn twenty four-seven toegankelijk en met een test bij de aanvang én bij het afronden van de cursus heb je snel genoeg in de gaten of je het fingerspitzengefühl hebt om wat small talk te beheersen in je nieuw geleerde taal.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 april 2020 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: ga naar de site Online Trainers http://www.online-trainers.com/shopnl en kies de taal die je wil leren. Valideer je groupon-code. Selecteer de gewenste taal en bevestig dit nogmaals i.c.m. je groupon-code.
Annuleren: alleen mogelijk wanneer de cursus minder dan 2 uur gebruikt is.
Meer info: voor vragen over de cursus kan je via e-mail terecht op contact@online-trainers.com. Vragen over het valideren van de code kunnen gestuurd worden naar voucher@online-trainers.com. De Engelse cursus is voor alle niveaus, voor de overige talen is enige basiskennis geadviseerd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Online Trainers

Online Trainers biedt kwalitatieve en innovatieve taaltrainingen aan voor professionals en particulieren. Een dynamisch en internationaal team is gewijd aan het ontwikkelen van een methode die taaltrainingen leuker, uitgebreider en effectiever maakt. De talen die worden aangeboden zijn Engels, Frans, Spaans, Duits en Nederlands. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat van voltooiing.