sluit
TTD Launch

Onlinevaarbewijs.com

Online cursus Vaarbewijs 1 en 2 en Marifonie via Onlinevaarbewijs

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 21-3.
Code toepassen
Meer dan 80 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Bereid je voor op het examen Vaarbewijs en het examen Basiscertificaat Marifoon en leer alles wat nodig is om veilig te varen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een online cursus Vaarbewijs 1 (waarde € 69)
  • € 19,99 voor een online cursus Marifonie (waarde € 69)
  • € 29,99 voor een online cursus Vaarbewijs 1 + 2 (waarde € 129)
  • € 39,99 voor een online cursus Vaarbewijs 1 + 2 & Marifonie (waarde € 198)

Cursus Vaarbewijs 1
De cursus Vaarbewijs 1 is een online theoretische Vaarbewijscursus waarin o.a. de volgende onderwerpen behandeld worden: manoeuvreren, veiligheid, voorrangsregels, vaarwegmarkering, lichten, geluidsseinen en meteorologie. Alles wat je moet weten voor het examen wordt behandeld. De cursus bevat ook veel oefenvragen.

Cursus Vaarbewijs 1 + 2
Naast de stof van Vaarbewijs 1 worden ook zaken behandeld als plaats- en koersbepaling, GPS, getijden, uitgebreide meteorologie en de reglementen BVA, Scheepsreglement Westerschelde SRW en Scheepsreglement Eemsmonding SRE.

Cursus Marifonie
Communiceren op het water doe je met de marifoon. Alle schepen en instanties in een vaargebied gebruiken hetzelfde marifoonkanaal. Schepen, verkeersdienst, brugwachter en havenautoriteiten zijn hiermee direct bereikbaar. De marifoon wordt gebruikt bij navigatie en in noodomstandigheden. Om de marifoon te mogen gebruiken moet je in bezit zijn van het Basiscertificaat Marifonie. Doe de cursus die je een korte en krachtige voorbereiding op het examen geeft en je bent er klaar voor.

OnlineVaarbewijs.com

OnlineVaarbewijs.com zorgt voor een goede online voorbereiding op het examen, dat je echter nog wel zelf moet aanvragen bij het CBR. Hierover word je na inschrijving geïnformeerd. Behouden vaart alvast.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon, maar meer groupons te koop als kado.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 6 maanden na aankoop je online cursus. Gebruik je groupon voor Vaarbewijs 1 op gr.pn/vaarbewijs1, Marifonie op gr.pn/marifonie, Vaarbewijs 1 + 2 op gr.pn/vaarbewijs12, Vaarbewijs 1 + 2 én Marifonie op gr.pn/vaarbewijs12-en-marifonie, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: originele prijs op basis van adviesprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Onlinevaarbewijs.com