sluit
Gebruik code SALON25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

E Esthetic

Volmerlaan 11, Rijswijk

Ontspanningsmassage van 60 minuten bij salon E Esthetic in Rijswijk

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Geef je over aan de handen van een professional en laat je lichaam en geest ontspannen met een uur durende massage.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
J
Johan
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 22, 2022
I went 3 times for this massage. This was such a great experience. She knows what she is doing. I think i fell asleep a few times. The massage was just so relaxing. Will definitely recommend this to anybody. GREAT MASSAGE AND GREAT DEAL!!
L
Leyla
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 29, 2022
Locatie lastig te vinden, maar de medewerker was vriendelijk! Ik heb zeer erg genoten van de massage.

Over deze deal

  • 1 of 3 ontspanningsmassages
  • De massage duurt 60 minuten
  • En wordt uitgevoerd door een gecertificeerde masseuse
  • Je kan gratis parkeren bij deze salon
  • Gevestigd op de eerste verdieping

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Niet geldig op feestdagen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Na de eerste massage heb je nog 3 maanden de tijd voor de overige 2 massages. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 24 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over E Esthetic

In de Plaspoelpolder in Rijswijk staat de professionele masseuse Eridania voor je klaar om je van een uurtje ontspanning te voorzien. Naast massages, biedt zij ook gezichtsbehandelingen en huidverbeterende behandelingen aan. Haar salon E Esthetic ligt vlak naast de A4 en is dus goed bereikbaar met de auto. Bovendien kan je er gratis voor de deur parkeren.