sluit
Gebruik code UITJES25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Tutti Beauty

Diderna 9, Dieren

Ontspanningsmassage of hotstone massage van 60 minuten bij Tutti Beauty in Dieren

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Neem plaats op de massagetafel en laat je spieren een uur lang masseren met ontspannende warme stenen of de handen van een masseur.

Over deze deal

  • Ontspanningsmassage of hotstone massage van 60 minuten
  • Je kan je één of drie keer laten masseren
  • Om je lichaam tot rust te laten komen en een uur lang volledig te ontspannen
  • Bij de hotstone massage word je gemasseerd met warme basaltstenen die worden verspreid over je lichaam

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0638 520 787. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. De eerste massage moet binnen 3 maanden worden afgenomen, daarna heb je nog 2 maanden de tijd voor de overige 2 massages. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 24 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Tutti Beauty

Midden in het centrum van Dieren wordt beautysalon Tutti Beauty gerund door een aantal enthousiaste professionals. Je loopt hier de deur uit met vollere lippen of wimpers, een volledig gereinigd gezicht of een ontspannen lichaam na een massage. Ook voor het shapen van je wenkbrauwen of het harsen van ongewenst lichaamshaar kan je hier terecht. Je parkeert er ook nog eens gratis voor de deur.