Oorbellen met hangend sterrenontwerp, inclusief verzending

Oorbellen met hangend sterrenontwerp

30+ gekocht
€ 19,99
€ 9,49
53% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Hangend sterrenontwerp dat verfijning en klasse aan outfits kan toevoegen, en een mooi cadeau kunnen zijn voor een geliefde.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Feilicious Gmbh

  • Materiaal: rhodium-legering
  • Stenen: zirconia
  • Type oorbel: hoepel
  • Kleur: zilver, goud
  • Afmetingen: 2 x 9 cm

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Shop Feilicious van 09.05.2022.
Meer info: Producten verkocht door Feilicious Gmbh. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: support@feilicious.com. Geregistreerd adres: Herlingsburg 1622529 Hamburg HamburgDE.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.