Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 paar Ah! Jewelley druppel oorbellen met Swarovski®-kristallen

Ah! Jewellery-oorbellen met Swarovski®-kristallen

20+ gekocht
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze oorbellen kunnen een casual of formele look aanvullen doordat ze versierd zijn met Swarovski®-kristallen, verkrijgbaar in 3 kleuren.

Product-details

  • Steentype: Swarovski®-kristallen
  • Kristalgrootte: 11 mm
  • Totale lengte van de oorbel: 25 mm
  • Materiaal: gestempeld 925 sterling-zilver
  • Komt in luxe merkverpakking
  • Beschikbare kristalkleuren: Aurore Boreale, Sapphire & Amethyst

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.