Geen nieuwe meldingen

Ah! Jewlery-sterling zilveren oorbellen met Swarovski®-kristallen

Ah! Jewlery-oorbellen met Swarovski®-kristallen

20+ gekocht
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze elegante en verfijnde oorbellen geven elke vrouwelijke outfit een luxe uitstraling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Product-details

  • Gemaakt met peervormige Swarovski®-kristallen van 16 mm
  • Totale lengte oorbellen: 32 mm
  • Gepolijst 925 sterling zilver
  • Kleur: holografisch, tanzaniet, zwart, lichtroze, paradijs, blauw, zilver, roze, aquamarijn, rood, smaragd of amethist
  • Handgemaakt en verpakt in buidel met merklogo

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.