sluit
Gebruik code LOKAAL25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Grianestraat 11 d, Amsterdam

Acupunctuur-sessies bij Oost West Praktijk in Amsterdam-West

Kies optie

In een Notendop

Acupunctuur is onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 1 acupunctuur-sessie (waarde € 75)
  • € 39,99 voor 3 acupunctuur-sessies (waarde € 165)

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag van 09.00-18.00, dinsdag en donderdag van 9.00-13.00 en woensdag van 9.00-12.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 06 253 193 88 of via e-mail op marieke@oostwestpraktijk.nl , o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Oost West Praktijk

Oost West Praktijk is de yogapraktijk van Marieke van de Kraats-Westerveld, met een vestiging in Amsterdam-West. Ze heeft de Yoga Docenten-opleiding gevolgd bij Integrale Yoga in Rotterdam en geeft sindsdien groepslessen, privélessen en cursussen. De integrale vorm van yoga geeft haar kracht en inspiratie om het roer om te gooien en dát wil zij ook graag meegeven aan haar cursisten. Bovendien kan je bij Marieke terecht voor acupunctuur-behandelingen.