Categorieën
Geen nieuwe meldingen

1 of 2 opbergtassen voor aan de autostoel

Autostoel opbergtas

€ 24,99
€ 6,98
72% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze opbergtas is voorzien van meerdere vakken en is geschikt voor drankjes, tijdschriften en andere kleine items voor onderweg.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Global Fulfillment Ltd

  • Kleur: zwart
  • Materiaal: nylon
  • Afmetingen: 56,6 x 37 cm
  • Houdt de auto netjes
  • Geschikt voor het opbergen van drankjes, pennen, speelgoed en tijdschriften

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij Global Fulfillment Ltd, die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Generise van 1-7-2021.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Global Fulfillment Ltd. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: info@global-fulfillment.co.uk. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: 73 Francis Road, B16 8SP Birmingham West Midlands, GB.

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.