Geen nieuwe meldingen

Set van 6 klapstoelen met diverse prints

Set van 6 klapstoelen

In een Notendop

Deze set van 6 stoelen met stadsthema is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en heeft een zachte vulling op de zitting en rugleuning.

Product-details

  • Set van zes klapstoelen met zachte zitting
  • Zitting en rug gestoffeerd met zachte vulling
  • Geen montage vereist
  • Materiaal: metalen structuur en PU-vulling en schuimvorming
  • Afmetingen van de stoel: 40 x 82 x 43 cm (B x H xD)

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Deal-Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.