Geen nieuwe meldingen

15 locaties

Drie uur oppas via Oppas Madelief in 15 steden in Nederland

Kies optie

In een Notendop

De oppassers worden o.a. geselecteerd op betrouwbaarheid, gezelligheid en inzet en je kan kennismaken voordat je een oppas-afspraak maakt.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Als de ouders van huis zijn, dansen de kinderen op tafel, worden de muizen jaloers en draait de kat zich nog een keer om. Geef je kinderen een reden om te dansen met een avondje vrolijk gezelschap van Oppas Madelief.

Kies uit 15 opties

 • € 21 voor 3 uur oppas in Amsterdam (waarde € 35)
 • € 21 voor 3 uur oppas in Den Haag (waarde € 35)
 • € 21 voor 3 uur oppas in Delft (waarde € 35)
 • € 21 voor 3 uur oppas in Westland (waarde € 35)
 • € 21 voor 3 uur oppas in ‘t Gooi (waarde € 35)

 • € 21 voor 3 uur oppas in Nijmegen (waarde € 35)
 • € 21 voor 3 uur oppas in Eindhoven (waarde € 35)
 • € 21 voor 3 uur oppas in Leeuwarden (waarde € 35)
 • € 21 voor 3 uur oppas in Rotterdam (waarde € 35)
 • € 21 voor 3 uur oppas in Utrecht (waarde € 35)

 • € 21 voor 3 uur oppas in Haarlem (waarde € 35)
 • € 21 voor 3 uur oppas in Amersfoort (waarde € 35)
 • € 21 voor 3 uur oppas in Leiden (waarde € 35)
 • € 21 voor 3 uur oppas in Breda (waarde € 35)
 • € 21 voor 3 uur oppas in Groningen (waarde € 35)

Wanneer je met je groupon een oppas boekt, wordt voor jou de beste match uitgezocht om jouw kids een avondje te vergezellen. Alle oppassers van Oppas Madelief worden uitgebreid gescreend op o.a. ervaring, leeftijd, opleiding, betrouwbaarheid, gezelligheid en inzet. Ook volgen ze stuk voor stuk dezelfde training bij Oppas Madelief. Daarnaast zorgt deze service dat je een oppas toegewezen krijgt die bij jou in de buurt woont. Vind je het fijn om eerst even kennis te maken, voordat de oppas-afspraak plaatsvindt? Je krijgt de contactgegevens van jouw match opgestuurd, zodat je een afspraak kan maken voor een kennismakingsgesprek. Zo’n gesprek duurt meestal zo’n 15 minuten en kost je niks extra.

Let op: geldig op alle dagen van de week - op vaste tijdstippen - van 19.00 tot 22.00 uur, van 19.30 tot 22.30 uur of van 20.00 tot 23.00 uur.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week van 19.00 tot 22.00 uur, van 19.30 tot 22.30 uur of van 20.00 tot 23.00 uur.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 96 uur van tevoren online via www.oppasmadelief.nl/register. Je maakt een account en hierin kan je zien wie jouw citycaptain is. Deze bel of mail info@oppasmadelief.nl je om een afspraak te maken, o.v.v. Groupon. Er zal dan contact met je worden opgenomen.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Oppas Madelief

Als hardwerkende ouder verdien je af en toe een avondje voor jezelf, maar de enige manier om hiervan te kunnen genieten is als je je lieve kids met een veilig gevoel thuis achter kan laten. Bij Oppas Madelief snappen ze dat maar al te goed en daarom gaat oppashulp hier door een uitgebreide screening. Op de website kan je de profielen van de hulp in jouw regio bekijken, om zelf de beste match te vinden. Voel je je het fijnst bij een geschoolde oppas met jaren ervaring of vind je het juist leuk voor je kinderen om een enthousiast jong meisje een avondje te laten oppassen? De tarieven zijn bepaald op basis van leeftijd, ervaring, opleiding en de kwantiteit van de oppasavonden. Je kan op al deze punten filteren, om bij Oppas Madelief jouw oppashulp op maat te vinden. De service is actief in de volgende vijftien steden/regio's: Amsterdam, Den Haag, Delft, Westland, 't Gooi, Nijmegen, Eindhoven, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Amersfoort, Leiden, Breda en Groningen.