Geen nieuwe meldingen

Opplaknagels

Opplaknagels

€ 110
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze uit Italië afkomstige plaknagels zijn gemakkelijk aan te brengen en ontworpen om lang te blijven zitten.

Product-details

  • LCI Laboratori Cosmetici Italiani is een Italiaanse bedrijf dat zich bezighoudt met de creatie, productie en distributie van cosmetische producten die internationaal bekend zijn
  • LCI semi-permanente plaknagels, sterk vanaf de eerste laag, snel aan te brengen en ontworpen om lang te blijven zitten
  • 7 verschillende opties bestaande uit base en top en 6, 12 of 24 kleuren

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.