Geen nieuwe meldingen

Opvouwbare Lionelo multifunctionele driewieler

Lionelo multifunctionele driewieler

€ 205,16
€ 101,99
50% korting

In een Notendop

Met deze driewieler kan je gemakkelijk wandelen met je baby en hij neemt dankzij de inklapfunctie weinig ruimte in beslag.

Product-details

  • Multi-functioneel: driewieler met vrij-looppedaal voor kinderen vanaf 1 jaar
  • De driewieler groeit mee met de baby
  • Wendbaarheid: de handgreep is traploos en in hoogte verstelbaar
  • Veiligheid: de vrij-loopvergrendeling maakt het kind onafhankelijk van de werkelijke rijsnelheid, het kind kan trappen terwijl het het tempo controleert; vergrendelde besturing voorkomt dat het kind zelfstandig kan manoeuvreren
  • Zitje: een extra voetensteun is bij de levering inbegrepen voor de jongsten, zodat zelfs de kleintjes comfortabel en veilig kunnen fietsen
  • Accessoires: bekerhouder, fietsbel en opbergzak voor speelgoed, verzorging en voedsel

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.