Geen nieuwe meldingen

Oral-B Genius elektrische borstel 8200W

Oral-B Genius elektrische borstel 8200W

In een Notendop

Deze praktische Oral-B tandenborstel heeft vijf poetsfuncties en wordt geleverd met drie koppen en een smartphonehouder.

Product-details

  • Vijf verschillende poetsfuncties: dagelijkse reiniging, professionele reiniging, gevoelige reiniging, whitening en tandvleesverzorging
  • Wordt geleverd met een reistas voorzien van usb-aansluiting die dient als een laadstation
  • Lithium-ionbatterijen gaan tot twee weken mee als ze volledig zijn opgeladen
  • Het is mogelijk om verbinding te maken met de Oral-B-applicatie en de instructies te volgen voor betere resultaten
  • Inclusief drie opzetborstels en een smartphonehouder

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.