Geen nieuwe meldingen

Oral-B Pro 700 3D oplaadbare elektrische tandenborstel

Oral-B Pro 700 3D-tandenborstel

10+ gekocht
10+ gekocht
€ 34,99
Uitverkocht

In een Notendop

Deze Oral-B tandenborstel is ontworpen om meer tandplak te verwijderen dan een handtandenborstel en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Product-details

  • Kan meer tandplak verwijderen dan een handtandenborstel
  • Diepe 3D-reiniging van het borstelen kan de ruimtes tussen de tanden bereiken
  • Oscillerende beweging kan naar binnen dringen om meer tandplak te elimineren
  • Dynamische borstelbeweging
  • Een standaard reinigingsmodus
  • Inclusief een tandenborstel, een vervangbare witte 3D-opzetborstel en een oplader
  • Kleur: roze

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.