Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Oral-B Smart 4 4000 3D White elektrische tandenborstel

Oral-B Smart 3D White tandenborstel

In een Notendop

Deze Oral-B tandenborstel heeft een timer en is ontworpen om tanden zachtjes witter te maken door oppervlaktevlekken te verwijderen.

Product-details

  • Verwijdering van tot 100% meer tandplak
  • Ronde opzetborstel ontworpen om beter te reinigen voor gezonder tandvlees in vergelijking met een handtandenborstel
  • Heeft als doel tanden zachtjes witter te maken door oppervlaktevlekken te verwijderen
  • Drukregeling vermindert de borstelsnelheid en waarschuwt als borstelen te moeilijk is
  • Professionele timer van 2 minuten
  • Drie poetsstanden: dagelijks, whitening en gevoelig
  • Bluetooth-connectiviteit met de Oral-B-app
  • Lithium-ion batterij die tot twee weken meegaat met een enkele lading

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.