Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Organizer voor make-upaccessoires met 8 compartimenten

Organizer voor make-upaccessoires met 8 compartimenten

€ 20
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Organiseer je verschillende make-up accessoires en andere persoonlijke bezittingen met deze organizer bestaande uit 8 vakken.

Product-details

  • Organizer voor make-upaccessoires
  • Voorzien van 8 vakken
  • Handig om al je favoriete accessoires in op te bergen zoals sieraden, lingerie, make-up en andere persoonlijke bezittingen
  • Materiaal: 100% kunststof
  • Afmetingen: 8 x 21,7 x 12,4 cm

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Verzegelde producten kunnen niet worden teruggestuurd als de verzegeling verbroken is, tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.