Geen nieuwe meldingen

Oriental Restaurant New Century

Oriental Restaurant New Century

Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Geniet drie uur lang van wat de Oosterse keuken te bieden heeft, het buffet is gevuld met tientallen gerechten die je zelf kan kiezen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Wanneer je alles letterlijk neemt wordt het een ontvlambare situatie wanneer de vonk overslaat op de eerste date en kan het zomaar zijn dat een buffet vol lekkers aan je voorbij loopt. Kom in beweging voor 3 uur onbeperkt eten incl. drankjes bij Oriental Restaurant New Century.

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor 3 uur onbeperkt eten incl. drankjes voor 1 persoon
  • € 49,99 voor 3 uur onbeperkt eten incl. drankjes voor 2 personen
  • € 99,99 voor 3 uur onbeperkt eten incl. drankjes voor 4 personen

Strijk tijdens het weekend neer aan een van de tafeltjes en maak kennis met de Oriëntaalse keuken. Het buffet bestaat uit tientallen gerechten die naar keuze vers voor je worden bereid. Denk bijvoorbeeld aan seafood, ossenhaas en lamskotelet die bereid worden op de Japanse teppanyaki-plaat. Schep gerust meerdere keren op want je mag 3 uur lang zoveel eten als je op kan en ook fris, koffie, thee, bier en wijn én een toetje zijn inbegrepen bij dit arrangement.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 februari t/m 31 juli 2019 op zaterdag en zondag (m.u.v. feestdagen en carnaval).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Inclusief onbeperkt bier, wijn, fris, koffie en thee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 3 uur onbeperkt eten en drinken. Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen mee-eten voor € 16,50 p.p. Met (di)eetwensen of allergieën wordt rekening gehouden, vermeld deze bij je reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Oriental Restaurant New Century

In het Eindhovense winkelcentrum Blixembosch vind je al bijna 15 jaar Oriental Restaurant New Century. Hier kan je terecht voor gerechten uit de Chinese, Indonesische en Japanse keuken die door gastheer Shen en zijn witte brigade met plezier voor je worden bereid. Doordeweeks schuif je hier aan voor een à la carte-diner en in het weekend ben je welkom om zoveel van de Oosterse keuken te proeven als je wil met het all you can eat-arrangement. Ook het vieren van een bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag in het restaurant is mogelijk net als catering bij je thuis.

Oriental Restaurant New Century

Restaurant, Avondje uit, Tickets & Evenementen, Kunst, theater en show
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.