Geen nieuwe meldingen

Orthopedische inlegzolen

Orthopedische zool

€ 35
€ 6,49
81% korting

In een Notendop

Deze comfortabele orthopedische inlegzolen zijn verkrijgbaar in verschillende maten naar keuze.

Product-details

Comfortabele orthopedische inlegzolen - Ontworpen om de schokabsorptie te verbeteren - Streef naar een goede ondersteuning van de holle voet - Helpt bij het verbeteren van je fysieke prestaties terwijl enkels, knieën en heupen effectief worden ontlast - Materiaal: EVA en fluweel

Maattabel:

maat schoenmaat afmetingen zool (mm)
XS 35-37 245 x 88
S 38-40 260 x 93
M 41-43 275 x 97
L 44-46 298 x 98
XL 46-48 306 x 105

Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.