Geen nieuwe meldingen

Oslo Beers

Sloterkade 1, Amsterdam

Tweegangenmenu à la carte bij Oslo Beers in Amsterdam-West

20+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Start met een soep van dag en daarna ‘n broodje warme beenham of baba ganoush, of een van de andere broodjes, pal aan de Sloterkade.

Over deze deal

  • Tweegangenmenu à la carte
  • Voor 2, 3, 4 of 6 personen
  • Start soepel met een soep van de dag en begin dan aan een behoorlijk broodje
  • Een broodje Tuna melt met gesmolten cheddar en kruidensla bijvoorbeeld
  • Neem ook de relaxte sfeer in je op
  • En het smaakvolle naar Scandinavische-stijl interieur
  • Doe dit alles vóór 1 juni 2020

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 juni 2020 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Beperkte beschikbaarheid in het weekend.
Aankoop: maximaal 1 groupon per tafel te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Oslo Beers

Aan het eind van de Overtoom (vanuit de stad gezien), nét over de brug aan de Sloterkade vind je Oslo Beers: een relaxt café waar je aangenaam afspreekt met vrienden, of een informele zakelijke bespreking houdt - onder het genot van een drankje, een hapje, een verkwikkend ontbijt, een hartverwarmende lunch of een avontuurlijk diner. Doordeweeks is Oslo voor het ontbijt geopend vanaf 9 uur en ook in de weekenden ben je vanaf 9 uur welkom. Overdag worden er vers gebakken baguettes, luxe broodjes, salades en soepen geserveerd in het in Scandinavische stijl ingerichte café. En op de avondkaart vind je o.a. de befaamde Oslo's Burger of een sappige ribeye. Voor de borrel plof je op een van de zachte bankjes neer óf je tapt je eigen biertjes aan een van de taptafels.