Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Strawinskylaan 1, Amsterdam

Zuidas: burger naar keuze voor 2-6 personen bij Ox and Bucks in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Zet je tanden in een sappige burger - Classic, Kip, Thaise vis, Zwarte bonen of Falafel - en vul de laatste gaatjes met biologische friet.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Een bedeesde rekruut van de landmacht die zijn heimwee heeft overwonnen en klaar is voor het echte werk is net als een opbeurende speech voor een stuk verlegen gehakt: het geeft de burger moed. Wees niet bleu en doe jezelf tegoed bij Ox and Bucks.

Kies uit 4 opties

  • € 14,99 voor een burger naar keuze voor 2 personen (waarde € 31)
  • € 21,99 voor een burger naar keuze voor 3 personen (waarde € 46,50)
  • € 28,99 voor een burger naar keuze voor 4 personen (waarde € 62)
  • € 44,99 voor een burger naar keuze voor 6 personen (waarde € 93)

Met deze deal kies je een sappige hamburger van de kaart. Bijvoorbeeld de Thaise visburger, geserveerd met biologische friet, die standaard bij alle burgers hoort. De deal begint vanaf 2 personen, dus hoewel je de buurman niet met deze deal krijgt, je zou hem wel mee uit kunnen vragen. Of je broertje, moeder, het hele gezin of de familie. Of een willekeurig andere ‘burger’ - iemand die er hongerig uitziet bijvoorbeeld, gewoon omdat het kan. Zolang diegene één van onderstaande burgers maar apprecieert.

  • Classic burger van de Lindenhoff met kaas
  • Chickenburger met kaas en spek
  • Thaise visburger met komkommer en yoghurtsaus
  • Zwarte bonenburger met tomaat en barbecuesaus
  • Falafelburger met komkommer en yoghurtsaus

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 020 238 6083, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ox and Bucks

Op het Zuidplein in Amsterdam, bij het WTC en het epicentrum van het hoofdstedelijke bedrijfsleven, heeft Ox and Bucks haar deuren geopend. Dit eigentijdse grand-café kent een grootsteeds interieur dat wordt gekenmerkt door aardse kleuren en natuurlijke elementen, zoals het gebruik van diverse soorten gerecycled hout en leer. De designers Casper Reinders en Thijs Murré, bekend van eerdere samenwerkingen voor meerdere eetgelegenheden in het Amsterdamse centrum hebben zo getracht het café toegankelijk te maken voor elk moment en elke gelegenheid. Bijvoorbeeld een kop koffie om de dag op te starten, een lunchafspraak of uitblazen na een lange dag werken met een cocktail aan de bar. En daar houdt het nog niet mee op, want het menu sluit naadloos aan bij de hardwerkende mens, met diverse koffies, soepen, salades, burgers en desserts.