Paaldansstudio & Dance Centre

Groepslessen naar keuze bij Paaldansstudio & Dance Centre

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 72% korting.
Kies optie

In een Notendop


Kies een groepsles die je leuk lijkt en volg de les in kleine groepen van maximaal 13 personen voor veel individuele aandacht.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 12,99 voor 1 dansles naar keuze incl. inschrijfkosten (waarde € 40)
  • € 19,99 voor 3 danslessen naar keuze incl. inschrijfkosten (waarde € 70)
  • € 27,99 voor 5 danslessen naar keuze incl. inschrijfkosten (waarde € 100)

Een mens heeft ongeveer 640 spieren en die zitten daar om wat mee te doen. Uitdagen, rekken, ontwikkelen en voor de echte liefhebbers het creëren van De Grote Spiermassa. Dansen en sporten zijn prima methodes om daartoe te komen. En als je iets onderneemt wat je leuk vindt, dan kost het je de minste moeite. Bij Paaldansstudio & Dance Centre kan dat. Je mag met deze deal 1, 3 of 5 groepslessen volgen om die spieren vast te laten zien wat je voor ze in petto hebt. Kies bijvoorbeeld voor bootcamp, BBB, piloxing, zumba of paaldansen. Je kan terecht bij de vestigingen in Breda, Tilburg en Waalwijk.

Je mag één soort les kiezen en deze volg je dan - indien je hebt gekozen voor 3 of 5 lessen - aaneensluitend en elke week op dezelfde dag en hetzelfde uur. Een gemiste les kan je alleen in overleg inhalen. De klasjes zijn klein, waardoor je veel individuele begeleiding kan verwachten en zo de kunst op en top onder de knie krijgt.

Bekijk het rooster per stad hier onder:

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op www.paaldansstudio.nl of via e-mail op info@paaldansstudio.nl, o.v.v. Groupon.
Meer info
: kijk op www.paaldansstudio.nl/lesrooster voor het lesrooster. Maximaal 13 personen per les. Je kan zelf kiezen op welke dag(en) je meedoet. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Paaldansstudio & Dance Centre


Het team van Paaldansstudio & Dance Centre biedt allerlei lessen en workshops aan in Breda. Er wordt gesport in kleine groepen van ongeveer 13 personen. Zo krijg je lekker veel aandacht en loop je minder kans op blessures. De instructeurs geven ook workshops voor bijvoorbeeld personeelsuitjes of een vrijgezellenfeestje.

Paaldansstudio & Dance Centre

Les, Dansles, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.