Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Paaldansstudio & Dance Centre

4 locaties

Paaldansles voor kinderen bij Paaldansstudio & Dance Centre in Breda, Roosendaal en Tilburg

Kies optie

In een Notendop

Zet je kinderen in beweging en laat ze kennis maken met deze intensieve sport.

Over deze deal

  • 1, 3 of 5 paaldanslessen voor één kind
  • Verantwoord en veilig leren kinderen acrobatische oefeningen aan de danspaal
  • De lessen zijn een combinatie tussen ballet, turnen en acrobatiek dus de kids werken er aan hun motoriek, kracht en fitheid
  • Les in kleine groepjes van max. 13 personen
  • Voor kinderen vanaf 7 jaar

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Als je 3 lessen hebt gekozen zijn de overige lessen nog 4 weken geldig en bij 5 lessen zijn de overige lessen nog 6 weken geldig.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 7 dagen van tevoren online via https://www.paaldansstudio.nl/proefles-met-voucher/, o.v.v. Groupon. Geef in het veld 'Vragen of Opmerkingen' aan dat je gebruik wil maken van je groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Je kan zelf kiezen op welke dag(en) je meedoet. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Paaldansstudio & Dance Centre

Het team van Paaldansstudio & Dance Centre biedt allerlei lessen en workshops aan in Breda, Tilburg en Roosendaal. Er wordt gesport in kleine groepen van maximaal 13 personen. Zo is intensieve begeleiding mogelijk tijdens de lessen en loop je minder kans op blessures. De instructeurs geven ook workshops voor bijvoorbeeld personeelsuitjes of een vrijgezellenfeestje. Instructeur Antoni Wanders ken je van Holland’s Got Talent, Dancing On Ice en So You Think You Can Dance.